牛蒡野菇蓋飯

牛蒡野菇蓋飯

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

牛蒡野菇
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
    100 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • ,打散
    1 顆
蒸煮
  • 1200 克
  • 白米
    200 克
  • 蔥 (προαιρετικό πεδίο) ,切蔥花
    15 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 562.2 mg
Πρωτεΐνη 16.2 g
Θερμίδες 2481.4 kJ / 593.6 kcal
Λιπαρά 11.2 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 106.1 g
Υδατάνθρακες 106.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων