Συσκευές & Αξεσουάρ
牛蒡野菇蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
牛蒡野菇
-
油15 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 去皮,切絲150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散100 克
-
味醂15 克
-
米酒5 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
蛋 打散1 顆
蒸煮
-
水1200 克
-
白米200 克
-
蔥 (προαιρετικό πεδίο) 切蔥花15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
562.2 mg
Πρωτεΐνη
16.2 g
Θερμίδες
2481.4 kJ /
593.6 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
106.1 g
Υδατάνθρακες
106.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν