蔥花玉子牛蓋飯

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    120 克
  • 火鍋牛肉片 ,切片(長約5公分)
    250 克
  • 味醂
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
蒸煮
  • ,帶殼洗淨 (室溫)
    2 顆
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • ,切蔥花
    25 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 665.7 mg
Πρωτεΐνη 35.3 g
Θερμίδες 4253.5 kJ / 963.8 kcal
Λιπαρά 49.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 297.9 g
Υδατάνθρακες 90.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων