 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鮪魚香米沙拉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋2 顆
- 
          大黃瓜櫛瓜 切小丁280 克
- 
          冷凍三色蔬菜200 克
- 
          水1200 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          泰國香米250 克
- 
          罐裝鮪魚 (重量包含罐頭內的液體),瀝乾油,切小塊200 克
- 
          去核橄欖 (任一種類) 切片100 克
- 
          酸黃瓜 切片15 - 20 克
- 
          特級初榨橄欖油1 大匙
- 
          1 - 2 茶匙 檸檬汁蘋果醋1 - 2 茶匙
- 
          小番茄 對半切或切塊7 顆
- 
          新鮮薄荷葉 只取葉子1 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2027 kJ  / 
                        485 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        18 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.95 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        59 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    