 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鱒魚蔬菜筆管麵沙拉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          水1000 克
- 
          白酒200 克
- 
          柳橙汁100 克
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          400 克 新鮮鮭魚片、去皮鱒魚菲力、去皮400 克
- 
          冷凍豌豆200 克
- 
          短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)240 克
- 
          特級初榨橄欖油40 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          酸豆 沖水洗淨30 克
- 
          小番茄 對半切或切四等份350 克
- 
          去核黑橄欖80 克
- 
          黑胡椒粉 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
- 
          檸檬汁 (προαιρετικό πεδίο)10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1497 kJ  / 
                        357 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    