鱒魚蔬菜筆管麵沙拉

鱒魚蔬菜筆管麵沙拉

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 1000 克
  • 白酒
    200 克
  • 柳橙汁
    100 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 鱒魚菲力、去皮
    400 克
    400 克 新鮮鮭魚片、去皮
  • 冷凍豌豆
    200 克
  • 短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)
    240 克
  • 特級初榨橄欖油
    40 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 酸豆 ,沖水洗淨
    30 克
  • 小番茄 ,對半切或切四等份
    350 克
  • 去核黑橄欖
    80 克
  • 黑胡椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    1 小撮
  • 檸檬汁 (προαιρετικό πεδίο)
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 357 kcal / 1497 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων