
Συσκευές & Αξεσουάρ
鱒魚蔬菜筆管麵沙拉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
水1000 克
-
白酒200 克
-
柳橙汁100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
鱒魚菲力、去皮400 克
-
冷凍豌豆200 克
-
短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)240 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
蒜頭1 粒
-
酸豆 ,沖水洗淨30 克
-
小番茄 ,對半切或切四等份350 克
-
去核黑橄欖80 克
-
黑胡椒粉 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
-
檸檬汁 (προαιρετικό πεδίο)10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
357 kcal /
1497 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν