 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
普羅旺斯燉菜
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          洋蔥 切塊120 克
- 
          蒜頭2 粒
- 
          橄欖油20 克
- 
          熟蕃茄 切塊 (2-3公分)300 克
- 
          紅甜椒 切塊 (2-3公分)100 克
- 
          乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)1 大匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉2 小撮
- 
          茄子 切塊 (2-3公分)300 克
- 
          櫛瓜 切塊 (2-3公分)200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        422 kJ  / 
                        101 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    