 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義式燉飯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帕瑪森乳酪 切塊(約3公分)40 克
- 
          乾蔥 (約30克)1 顆
- 
          奶油40 克
- 
          特級橄欖油10 克
- 
          義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
- 
          不甜白酒60 克
- 
          水820 克
- 
          高湯塊 (蔬菜或是肉類口味)1 塊
- 
          鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1812 kJ  / 
                        433 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        63 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    