義大利寬麵炒牛肝菌菇

義大利寬麵炒牛肝菌菇

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    20 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 特級初榨橄欖油
    50 克
  • 新鮮牛肝菌菇 ,切片
    100 克
    30 克 乾燥牛肝菌, ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    100 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • 義大利寬麵 (鳥巢麵)
    300 克
  • 現磨黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 396 kcal / 1659 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων