 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利寬麵炒牛肝菌菇
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鮮巴西利 只取葉子20 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          特級初榨橄欖油50 克
- 
          30 克 乾燥牛肝菌, ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份新鮮牛肝菌菇 切片100 克
- 
          新鮮蘑菇 切片100 克
- 
          鹽1 ¼ 茶匙
- 
          水1200 克
- 
          義大利寬麵 (鳥巢麵)300 克
- 
          現磨黑胡椒粉1 - 2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1659 kJ  / 
                        396 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        54 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    