古早味雞肉飯&豆腐味噌湯

古早味雞肉飯&豆腐味噌湯

4.6 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

油蔥醬
  • 200 克
    200 克 高湯
  • 醬油
    30 克
  • 5 克
  • ¼ 茶匙
  • 油蔥酥
    30 克
雞肉飯&豆腐味噌湯
  • 雞胸肉 ,橫剖(厚約1.5公分)
    350 - 400 克
  • ,詳見要訣
    900 - 1100 克
  • 洋蔥 (約半顆),切粗條(約1公分)
    120 克
  • ,切片
    10 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克
  • 乾海帶芽 ,以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙
  • 白味噌
    50 克
  • 豆腐 ,切塊(約1.5公分)
    100 克
組合
  • 青蔥 ,切蔥花(裝飾用)
    15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 646 kcal / 2700.3 kJ
Πρωτεΐνη 37.9 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 105.1 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 56.8 g
Νάτριο 1190 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων