蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯

蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

蔬菜炊飯
  • 20 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    10 克
  • 高麗菜 ,切小丁片(約1公分)
    150 克
  • 素蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 200 克
  • 白米 ,預先浸泡30分鐘,瀝乾備用
    200 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    2 茶匙
牛蒡鮮菇湯
  • 5 克
  • ,切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
    200 克
  • 牛蒡 ,清洗表皮,切滾刀塊
    150 克
  • 1200 克
  • 1 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    2 茶匙
  • 香油 ,少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 412.6 kcal / 1724.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.9 g
Λιπαρά 8.7 g
Υδατάνθρακες 72.6 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 693.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων