
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
蔬菜炊飯
-
薑20 克
-
黑麻油20 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
高麗菜 ,切小丁片(約1公分)150 克
-
素蠔油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水200 克
-
白米 ,預先浸泡30分鐘,瀝乾備用200 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
牛蒡鮮菇湯
-
油5 克
-
薑 ,切片15 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段200 克
-
牛蒡 ,清洗表皮,切滾刀塊150 克
-
水1200 克
-
鹽1 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
-
香油 ,少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
412.6 kcal /
1724.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
72.6 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
693.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 標準示範
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν