Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

4.1 3.0K βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • kaszy manny
    25 g
  • ziemniaków, mączystych, ugotowanych ostudzonych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
    600 g
  • twarogu, tłustego pokrojonego na kawałki
    500 g
    500 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
  • cebuli podsmażonej (patrz wskazówka)
    100 - 150 g
  • sól do smaku
  • pieprz czarny, mielony do smaku
Ciasto
  • wody ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
    250 g
  • jajko
    1
  • oleju
    20 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do posypania blatu
    560 g
  • sól ilość do gotowania pierogów

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 562 kcal / 2349 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 97 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 324 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων