
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zapiekanka ziemniaczana z łososiem i koperkiem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje
Υλικά
-
koperku, świeżego tylko liście10 - 15 g
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia20 g
-
fileta z łososia, świeżego, bez skóry pokrojonego na 5 cm kawałki500 g
-
wody500 g
-
ziemniaków pokrojonych na 1-2 cm kawałki500 g
-
liści szpinaku, świeżych150 - 200 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki150 g
-
mleka150 g
-
jajka4
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
pieprzu, mielonego2 szczypty
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
652.7 kcal /
2730.9 kJ
Πρωτεΐνη
39.5 g
Λιπαρά
40.8 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Νάτριο
1075.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOBRZE UPIECZONE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

ZAPIEKANKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMałże po marynarsku
1ωρ. 15 λεπτ.
Małże w mleku kokosowym i curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1ωρ. 10 λεπτ.
Gulasz z ryb i owoców morza
45 λεπτ.
Ravioli z krewetkami
1ωρ. 40 λεπτ.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1ωρ. 20 λεπτ.
Mule w sosie winno-porowym
25 λεπτ.
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 λεπτ.
Dorady i ziemniaki gotowane na parze
35 λεπτ.
Gulasz wieprzowy z owocami morza
1ωρ. 10 λεπτ.
Łosoś z brokułami i sosem muszardowo-miodowym
40 λεπτ.
Ośmiornica po portugalsku
1ωρ. 30 λεπτ.