
Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜滷梅乾菜
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 ,切塊20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
-
苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
184 kcal /
771 kJ
Πρωτεΐνη
3.11 g
Λιπαρά
12.87 g
Υδατάνθρακες
15.79 g
Φυτικές ίνες
5.05 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν