 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜滷梅乾菜
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          薑 切塊20 克
- 
          油50 克
- 
          梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
- 
          苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
- 
          水200 克
- 
          醬油50 克
- 
          糖20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.11 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        771 kJ  / 
                        184 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.87 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.05 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        15.79 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    