 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮什錦麵
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
麵條
- 
          高筋麵粉 多備一些灑粉用250 克
- 
          水120 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          油10 克
- 
          高筋麵粉 少許,灑粉用
什錦麵
- 
          油10 克
- 
          乾香菇 泡軟、切條5 克
- 
          油蔥酥1 茶匙
- 
          海鮮高湯1000 克
- 
          草蝦 (約5隻),剪去鬚腳和腸泥100 克
- 
          新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨10 顆
- 
          中卷 (約1隻),清洗去除內臟,切塊150 克
- 
          芹菜 取莖,切末30 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          小白菜 切段80 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        51.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3982.1 kJ  / 
                        952.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        65.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.566 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        41.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    