 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
炒烏龍麵
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          豬肉絲60 克
- 
          米酒2 茶匙
- 
          醬油 (含醃漬和拌炒用)5 茶匙
- 
          蒜頭10 克
- 
          油15 克
- 
          洋蔥 切絲50 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
- 
          小白菜 切段(約3公分)100 克
- 
          新鮮黑木耳 切絲30 克
- 
          魚板 切絲30 克
- 
          水150 克
- 
          烏醋½ 大匙
- 
          烏龍麵 略為剝散400 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        19.11 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1709 kJ  / 
                        408 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.78 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.99 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        62.57 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    