
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒烏龍麵
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
豬肉絲60 克
-
米酒2 茶匙
-
醬油 (含醃漬和拌炒用)5 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲50 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲30 克
-
小白菜 ,切段(約3公分)100 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲30 克
-
魚板 ,切絲30 克
-
水150 克
-
烏醋½ 大匙
-
烏龍麵 ,略為剝散400 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
408 kcal /
1709 kJ
Πρωτεΐνη
19.11 g
Λιπαρά
9.78 g
Υδατάνθρακες
62.57 g
Φυτικές ίνες
1.99 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν