
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒米粉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油30 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲6 朵
-
杏鮑菇 ,切絲150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲100 克
-
高麗菜 ,切絲200 克
-
醬油膏50 克
-
蠔油20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
水 ,需依米粉吸水性調整400 克
-
炊粉 ,沖洗至軟,以剪刀剪成兩段300 克
-
芹菜 ,切末60 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
383 kcal /
1606 kJ
Πρωτεΐνη
3.78 g
Λιπαρά
8.29 g
Υδατάνθρακες
78.61 g
Φυτικές ίνες
4.045 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν