
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹稀飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾香菇 ,泡軟,切絲30 克
-
油15 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切絲300 克
-
糙米 ,預先浸泡3小時150 克
-
醬油1 茶匙
-
水1000 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
芹菜 ,切末10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
222 kcal /
930 kJ
Πρωτεΐνη
4.796 g
Λιπαρά
29.481 g
Υδατάνθρακες
31.507 g
Φυτικές ίνες
4.248 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν