 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹稀飯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          乾香菇 泡軟,切絲30 克
- 
          油15 克
- 
          熟竹筍 (真空包裝),切絲300 克
- 
          糙米 預先浸泡3小時150 克
- 
          醬油1 茶匙
- 
          水1000 克
- 
          鹽1 ¼ 茶匙
- 
          芹菜 切末10 克
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4.796 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        930 kJ  / 
                        222 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.481 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.248 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31.507 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        每季都是健康季節
                        25 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    