
Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾300 克
-
新鮮毛豆仁 (或冷凍毛豆仁)80 克
-
乾香菇 ,泡軟,切小丁3 朵
-
薑 ,切片10 克
-
白芝麻油10 克
-
甜菜根 ,去皮、切塊200 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
225 kcal /
941 kJ
Πρωτεΐνη
5.87 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
44.03 g
Φυτικές ίνες
1.467 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν