 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根飯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水1200 克
- 
          白米 洗淨、瀝乾300 克
- 
          新鮮毛豆仁 (或冷凍毛豆仁)80 克
- 
          乾香菇 泡軟,切小丁3 朵
- 
          薑 切片10 克
- 
          白芝麻油10 克
- 
          甜菜根 去皮、切塊200 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.87 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        941 kJ  / 
                        225 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.467 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        44.03 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    