Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
30 g date carameldark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1180 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
837 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAyam Balado
45 λεπτ.
Tamales Verdes
2ωρ. 55 λεπτ.
Pork Humba
Καμία βαθμολογία
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Pork and Mushroom Wraps
30 λεπτ.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 λεπτ.
Beef Pot Pies
1ωρ. 55 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.