
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
200 kcal /
837 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
1180 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Sticky meatball subs
1ωρ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.