
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1180 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
837 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Ginger sesame oil chicken
25 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Southern-style pork and bean casserole
40 λεπτ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Summer Bolognese Bowl
45 λεπτ.
Coconut lamb curry
2ωρ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 λεπτ.