Conchiglioni farcis aux champignons

Conchiglioni farcis aux champignons

3.8 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pièces

Υλικά

  • de pâtes sèches type conchiglioni
    150 g
  • d'huile neutre
    1 filet
  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais en morceaux
    500 g
  • de parmesan en dés de 3 cm de côté
    150 g
  • de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
    ½ bouquet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 55 kcal / 230 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων