Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter

Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • prosciutto sliced
    4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
  • dried wild mushrooms
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter diced, divided
    8 oz
  • brandy
    1 oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
  • water
    15 oz
  • English peas, fresh, shelled
    10 oz
  • ricotta cheese
    12 oz
  • salt
    1 tsp
  • white pepper
    ⅛ tsp
  • unsalted butter
    2 oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    2 tbsp
  • crawfish meat, raw, peeled
    16 oz
  • ciabatta bread
    10 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 406 kcal / 1699 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 824 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων