Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth

Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions

Υλικά

  • fresh lobster tails
    16 - 18 oz
  • chicken broth
    32 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    2 stalks
  • saffron threads
    2 pinches
  • water
    40 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • squid ink pasta, pappardelle
    6 oz
  • unsalted butter
    1 ½ oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    1 tsp
  • fresh chopped parsley to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 407 kcal / 1703 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1936 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων