
Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions
Υλικά
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
407 kcal /
1703 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1936 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Oysters with Lime Granita
15 λεπτ.
New England Clam Boil
55 λεπτ.
Shrimp Orzo with Peas
30 λεπτ.
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 λεπτ.