 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜炒年糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油15 克
- 
          新鮮香菇 (約20克),切絲3 朵
- 
          蔥 切段30 克
- 
          新鮮紅辣椒 切碎10 克
- 
          蝦米10 克
- 
          紅蘿蔔 切絲30 克
- 
          大白菜 切段300 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          醬油1 大匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          水100 克
- 
          豬肉絲100 克
- 
          年糕片 (冷藏)430 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.964 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1435 kJ  / 
                        343 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.165 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.408 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        57.606 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    