
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜炒年糕
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
新鮮香菇 (約20克),切絲3 朵
-
蔥 ,切段30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切碎10 克
-
蝦米10 克
-
紅蘿蔔 ,切絲30 克
-
大白菜 ,切段300 克
-
糖¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
豬肉絲100 克
-
年糕片 (冷藏)430 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
343 kcal /
1435 kJ
Πρωτεΐνη
12.964 g
Λιπαρά
7.165 g
Υδατάνθρακες
57.606 g
Φυτικές ίνες
2.408 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν