
Συσκευές & Αξεσουάρ
雙筍炒豆皮
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油5 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
新鮮香菇 ,切條(約1公分)50 克
-
玉米筍 ,切段(約2公分)150 克
-
蘆筍 ,切段(約2公分)150 克
-
炸豆皮 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)50 克
-
素蠔油10 克
-
水15 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
326.4 kcal /
2200 kJ
Πρωτεΐνη
44.1 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
770.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν