
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupa krem z resztek warzyw
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
100 g białego chleba tostowego, w kromkach czerstwego, pokrojonego w 1,5 cm kostkę
-
30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia
-
700 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
-
500 g wody
-
1 łyżeczka soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 porcje
Νάτριο
4355.5 mg
Πρωτεΐνη
29.7 g
Θερμίδες
3382.3 kJ /
808.4 kcal
Λιπαρά
25.1 g
Φυτικές ίνες
26 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
118.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ŚWIADOME GOTOWANIE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

ZERO WASTE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzybka zupa ratatouille
30 min
Rosół drobiowy
2 h 15 min
Zupa Pho ze spiralizowaną rzodkwią (TM6, TM7)
50 min
Rosół na wołowinie
2 h 15 min
Imbirowy krem z dyni piżmowej
40 min
Barszcz z serem feta
40 min
Wiosenna zupa minestrone
50 min
Zupa miso z warzywami
30 min
Zupa jarzynowa z klopsikami z cielęciny
1 h 45 min
Zupa krem z pieczonych buraków z koprem włoskim i jabłkiem
2 h 20 min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1 h 30 min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 min