Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La marinade et les papillotes de turbot aux petits légumes
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de sel
    ¾ de c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • filets de turbot (120-200 g chacun)
    4
    4 filets de poisson blanc, (120-200 g chacun)
  • citron jaune non traité
    1
  • de légumes variés (carotte, courgette, branche de céleri, navet par ex.), coupés en morceaux (3 cm)
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles (3 mm)
    400 g
Le coulis de fruits rouges
  • de fruits rouges frais variés
    600 g
  • de vin blanc
    250 g
  • de rhum
    10 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 661 kcal / 2767 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 593 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων