Risotto con uva e funghi

Risotto con uva e funghi

4.0 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
    320 g
  • di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida
    25 g
  • di acqua
    850 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di uva rossa senza semi a metà
    150 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 208 kcal / 869.5 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 69.2 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 900 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων