Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos

Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 300 g de berberechos frescos
  • 1 ¾ cucharaditas de sal
  • 200 g de mantequilla en trozos pequeños de 1-2 cm y congelada
  • 200 g de harina
  • 90 g de agua fría
  • 20 g de aceite de oliva
  • 400 g de puerro en rodajas de 1 cm
  • 40 g de vino blanco seco
  • 500 g de mejillones frescos limpios
  • 50 g de nata
  • 3 pellizcos de pimienta blanca molida
  • 1 huevo batido

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 394 kcal / 1653 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 28.3 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.5 g
Νάτριο 281.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων