Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto

Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    2180 g
  • limone la scorza grattugiata e il succo spremuto
    1
  • di filetti di merluzzo con la pelle (4 pezzi, 200 g ciascuno)
    800 g
  • di timo fresco + q.b.
    4 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di barbabietola a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
    240 g
  • di vino bianco secco
    130 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
  • di lemon grass
    1 - 2 gambi
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di burro
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 565 kcal / 2366 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1501 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων