Polenta con i funghi

Polenta con i funghi

4.3 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Polenta
  • di farina di mais bramata
    400 g
  • di acqua
    1600 g
  • di sale
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
    25 g di burro
Salsa ai funghi
  • spicchio di aglio
    1
  • di timo fresco le foglioline
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi porcini freschi a tocchetti
    300 g
  • di amido di mais (maizena) sciolto in 30 g di acqua
    1 cucchiaino
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1273 kcal / 5321.5 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 81.6 g
Φυτικές ίνες 12.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 1400 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων