Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)

Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)

4.4 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

Tuorli marinati
  • di sale fino
    250 g
  • di zucchero
    250 g
  • tuorli d'uovo
    2
Impasto
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    400 g
  • di zucchero
    5 g
  • di sale
    5 g
  • asparagi bianchi (vedere varianti)
    6
  • Gin q.b. per marinare (30-40 g circa)
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • di sale
    1 pizzico
Scarola
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di peperoncino rosso secco
    1 pizzico
  • di scarola
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
Crema di Parmigiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di latte
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    5 g
Terminare la preparazione
  • erbe aromatiche a piacere, q.b.
  • fiori edibili (προαιρετικό πεδίο) q.b. per guarnire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 3231 kcal / 13506 kJ
Πρωτεΐνη 119 g
Λιπαρά 101 g
Υδατάνθρακες 456.5 g
Φυτικές ίνες 16 g
Κορεσμένα λιπαρά 45 g
Νάτριο 101.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων