
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
dry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (προαιρετικό πεδίο)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
947 mg
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
965 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.
Moroccan Chicken and Couscous
45 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Pork Vindaloo
4ωρ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Mexican Spare Ribs
50 λεπτ.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 λεπτ.