
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
380 kcal /
1594 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
659.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Coronation Chicken
30min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2h 10min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Lamb Koftas
1h 30min
Pork Vindaloo
4h
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min