
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
380 kcal /
1594 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
659.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2ωρ. 25 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 λεπτ.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 λεπτ.
Hot Dog Rolls
55 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.