Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream

Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • lemon zest, grated
    2 tsp
  • turbot fillets (120-200 g each)
    4
    4 white fish fillets, boneless, skinless
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • green beans trimmed, halved
    70 g
  • mixed peppers cut in pieces (3 cm)
    70 g
  • water
    500 g
  • waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
    400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
  • mixed fresh red berries
    600 g
  • white wine
    250 g
  • rum
    10 g
  • cornflour
    1 Tbsp
  • caster sugar
    50 g
  • ice cream to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 661 kcal / 2767 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 593 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων