
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2767 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
593 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Fish Tacos
45 λεπτ.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.