
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
593 mg
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
2767 kJ /
661 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία