Nuggets de poisson, dip au potiron

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de pois chiches blancs secs
    200 g
  • d'eau
    400 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de curcuma en poudre
    ½ c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
    500 g
  • d'oignon
    20 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
    450 g
  • de romarin frais équeuté
    1 brin

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 302.8 kcal / 1268.3 kJ
Πρωτεΐνη 28.3 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 485.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων