
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asian-style rice with eggs and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
light sesame oil20 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
stock cube (for 0.5 l) (προαιρετικό πεδίο)1
-
white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)400 g
-
eggs4
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
418 kcal /
1748 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Nasi Lemak
45 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Risotto verde
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min