Pizza bianca alla ligure

4.2 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 230 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 15 g di lievito di birra fresco
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 100 g di farina integrale
    100 g di farina di castagne
  • 300 g di farina di forza (manitoba)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 1500 g di acqua
  • 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di crescenza
  • 10 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di pesto (προαιρετικό πεδίο) alla genovese
  • 20 g di olio extravergine di oliva (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 20 g
Θερμίδες 2106 kJ / 503 kcal
Λιπαρά 24.4 g
Υδατάνθρακες 54.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων