Bułeczki jeżyki

Bułeczki jeżyki

4.3 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

Jasne ciasto
  • 150 g mleka
  • 30 g cukru
  • 25 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 250 g mąki chlebowej
  • 1 - 2 szczypty soli
Ciemne ciasto
  • 175 g mleka
  • 30 g cukru
  • 25 g masła
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 245 g mąki chlebowej
  • 10 g kakao
  • 1 - 2 szczypty soli
Formowanie jeżyków
  • mąka chlebowa do oprószenia blatu
  • 100 g mlecznej czekolady pokrojonej na 16 kawałków
  • 16 rodzynek
    16 orzeszków piniowych
  • 4 migdały, ze skórką (προαιρετικό πεδίο) grubo posiekane
    4 orzechy pekan, grubo posiekane
  • 1 jajko
  • 1 łyżka wody

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 93 kcal / 391 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων