Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
184.6 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
385.5 kJ /
91.8 kcal
Λιπαρά
3.5 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Versatile smooth soup
45 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 godz. 15 min