
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of tomato soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
205.8 kcal /
864.3 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
912.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood and corn chowder
40 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Goulash soup
2ωρ. 35 λεπτ.
Chunky mixed vegetable soup
50 λεπτ.
Broccoli almond soup
30 λεπτ.
Broccoli soup with sage oil
30 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Beef and coconut soup
30 λεπτ.
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 λεπτ.