
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of tomato soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
205.8 kcal /
864.3 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
912.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.