炒蘿蔔乾

炒蘿蔔乾

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 蘿蔔乾 沖洗,切塊(約3公分)
    300 克
  • 乾香菇 泡軟,對半切
    50 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切段
    10 克
  • 30 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 91 kcal / 381 kJ
Πρωτεΐνη 1.428 g
Λιπαρά 5.639 g
Υδατάνθρακες 9.706 g
Φυτικές ίνες 4.093 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων