
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒蘿蔔乾
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蘿蔔乾 沖洗,切塊(約3公分)300 克
-
乾香菇 泡軟,對半切50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段10 克
-
油30 克
-
冰糖粉20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
91 kcal /
381 kJ
Πρωτεΐνη
1.428 g
Λιπαρά
5.639 g
Υδατάνθρακες
9.706 g
Φυτικές ίνες
4.093 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

早安!美善品
60 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν