Pappardelle rucola e ricotta

Pappardelle rucola e ricotta

3.8 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta
  • 300 g di farina
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di rucola le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di gherigli di noci sgusciati
  • 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
  • 100 g di ricotta fresca

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 653.4 kcal / 2733.6 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 36.2 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 224.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων