Pappardelle rucola e ricotta

Pappardelle rucola e ricotta

3.8 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta
  • di farina
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Pesto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    20 g
  • di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
    20 g
  • di rucola le foglioline lavate ed asciugate
    150 g
  • di gherigli di noci sgusciati
    10 g
  • di pistacchi al naturale, sgusciati
    10 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
    80 g
  • di ricotta fresca
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 653.4 kcal / 2733.6 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 36.2 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 224.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων