Calamaretti e funghi in cestini di polenta

Calamaretti e funghi in cestini di polenta

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

  • di farina di mais
    400 g
  • di acqua
    1600 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di calamari freschi puliti e a pezzi
    250 g
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
    20 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di besciamella
    400 g
  • di provola in pezzi
    100 g

Διατροφή ανά 12 pezzi

Θερμίδες 3000 kcal / 12552 kJ
Πρωτεΐνη 120.1 g
Λιπαρά 123.3 g
Υδατάνθρακες 376.1 g
Φυτικές ίνες 16.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων