Ravioli ricotta e spinaci

Ravioli ricotta e spinaci

4.4 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 10ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci in foglia surgelati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di burro
  • 400 g di ricotta fresca ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina tipo 0
  • 150 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 621.3 kcal / 2599.5 kJ
Πρωτεΐνη 23.4 g
Λιπαρά 29.2 g
Υδατάνθρακες 66.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Νάτριο 0.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων