Ravioli ricotta e spinaci

Ravioli ricotta e spinaci

4.4 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 10ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    500 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di ricotta fresca ben scolata
    400 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Pasta all'uovo
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di acqua
    150 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di burro
    50 g
  • foglie di salvia fresca lavate
    4 - 5

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 621.3 kcal / 2599.5 kJ
Πρωτεΐνη 23.4 g
Λιπαρά 29.2 g
Υδατάνθρακες 66.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Νάτριο 0.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων