Velouté de champignons de Paris à l'estragon

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
    700 g
  • d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
    2 branches
  • d'eau
    350 g
  • de farine bise
    20 g
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de crème liquide entière
    100 g

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 145 kcal / 603 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων