Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

3.9 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'asperges blanches coupées en morceaux
    600 g
  • d'eau
    600 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de cerfeuil frais (environ 10 g)
    1 bouquet
  • de crème liquide légère
    50 g
    50 g de lait demi-écrémé
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 68 kcal / 283 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων