Canelones de espinacas con piñones y pasas

Canelones de espinacas con piñones y pasas

4.4 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 20 placas de canelones (precocidas o secas)
Relleno
  • 100 g de soja texturizada
  • 5 dientes de ajo
  • 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de espinacas congeladas (descongeladas y muy escurridas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de tomate frito
  • 30 g de piñones
  • 50 g de pasas sin semillas
Bechamel
  • 40 g de aceite de girasol
  • 40 g de harina integral
  • 500 g de leche desnatada
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida (προαιρετικό πεδίο)
  • 50 - 100 g de queso rallado (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 707 kcal / 2955 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 84.6 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 810 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων