Tomates soufflées à la ricotta

Tomates soufflées à la ricotta

4.3 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • 8 petites tomates
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • 1 œuf
  • 250 g de ricotta
  • 60 g de feta coupée en dés
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 388 kcal / 1613 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων