Tagliatelle fresche ai funghi porcini

4.5 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 200 g di funghi porcini freschi a fette
    50 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1200 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1535.8 mg
Πρωτεΐνη 14.5 g
Θερμίδες 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Λιπαρά 20.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 59.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων