Συσκευές & Αξεσουάρ
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
1220 kJ /
291 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Slowcooken kalfsstoofpot
2ωρ. 10 λεπτ.
Gehaktballen in tomatensaus
3ωρ. 40 λεπτ.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Καμία βαθμολογία
Karamel varkensvlees
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Kip garam masala
50 λεπτ.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Vleesgehaktbrood met champignons
1ωρ. 5 λεπτ.