Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porties
Υλικά
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1143 mg
Πρωτεΐνη
57 g
Θερμίδες
2103 kJ /
504 kcal
Λιπαρά
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Slowcooken kalfsstoofpot
2ωρ. 10 λεπτ.
Gehaktballen in tomatensaus
3ωρ. 40 λεπτ.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Καμία βαθμολογία
Karamel varkensvlees
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Kip garam masala
50 λεπτ.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Vleesgehaktbrood met champignons
1ωρ. 5 λεπτ.